2023 Konyanın miladı olacak

2023 Konyanın miladı olacak

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 24. dönem Konya milletvekili adayları Kerim Özkul ve İlhan Yerlikaya, AK Parti Meram İlçe Teşkilat Başkanı M. Ulvi Bezirci, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Büyükelliik

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 24. dönem Konya milletvekili adayları Kerim Özkul ve İlhan Yerlikaya, AK Parti Meram İlçe Teşkilat Başkanı M. Ulvi Bezirci, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Büyükelliiki, Semiha Özbay, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Serap Ayar, Meram Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Toplantısı Osman Uyar gazetemizi ziyaret etti. Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Yayanı Yönetmeni Mustafa Arslan’la bir süre sohbet eden 24. dönem milletvekili adayları, 12 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği genel seçimleri süreciyle ilgili değerlendirmede bulundu.

AK Parti Meram İlçe Başkanı M. Ulvi Bezirci, AK Parti olarak saha çalışmalarına başladıklarını ifade etti. Ülkenin yakaladığı istikrarın devamlılığı için AK Parti’nin daha güçlü olması gerektiğini söyleyen Bezirci, bu gücü sağlamak için ise halkın desteğine ihtiyaçları olduğunu bildirdi.

AK Parti Konya Milletvekili ve 24. Dönem Milletvekili Adayı Kerim Özkul da 12 Haziran’da yapılacak olan seçimler için tüm teşkilatların yoğun bir çalışma dönemine girdiğini belirterek, “AK Parti olarak seçime büyük önem veriyoruz. 8,5 yıldır bu millete hizmet ediyoruz. 2002 yılından bu yana geçen sürece baktığımızda, bu dönemin sosyal, siyasi ve ekonomik bir restorasyon dönemi olduğunu söylememiz mümkündür. Bizim de elbet eksiklerimiz olabilir ama ülkeyi daha iyi bir noktaya getirdik. Bu ülkede kalkınma planları 5 yıl için yapılıyor. Biz AK Parti olarak ülkenin 2023 yılındaki hedefini ortaya koyduk. Bu hedefi gerçekleştirebilmek için ise halkımızın daha çok desteğine ihtiyacımız var” diye konuştu.

AHMET DAVUTOĞLU İÇİN OY İSTEYECEĞİZ

 

Kabinenin en önemli bakanlığı olan Dışişleri Bakanı’nın Konyalı olması ve Konya’dan milletvekili adayı olmasının Konya halkı için bir onur tablosu olduğunu söyleyen AK Parti Konya Milletvekili Adayı İlhan Yerlikaya ise, “Bu seçim döneminde geçtiğimiz dönemlerden daha iyi bir sonuç alacağımıza inanıyoruz. Kabinenin en önemli bakanı bizim ilimizden çıktı. Konya’nın ve Konya halkının isteği de buydu. Biz şimdi Bakanımız için halkımızdan ayrıca oy isteyeceğiz. Gezdiğimiz yerlerde halkın genel tepkisine baktığımız zaman olumlu sonuçlar görüyoruz. Geçtiğimiz yıllarda başka partilere oy vermiş olanlar dahi Konya’da AK Parti’ye teveccühte bulunuyorlar. Amacımız Konya’dan 14 milletvekili çıkarmaktır” ifadelerini kullandı.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Arslan da 12 Haziran 2011 Pazar günü yapılacak olan milletvekilliği seçimlerine kısa bir süre kaldığını belirterek, “Sürecin Konya ve Türkiye adına hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah 24. dönem halkın iradesinin yönetime daha çok yansıdığı bir dönem olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.