2017 Yılının En çok izlenen 3 Bilim Kurgu Filmi

2017 Yılının En çok izlenen 3 Bilim Kurgu Filmi

2017 Yılında vizyona girmiş olan bu üç film yakaladıkları yüksek izlenme rakamları ile taraflı tarafsız tüm sinema severlerin ilgisini çekmeyi başarmıştır.

Şüphesiz 2017 yılının en dikkat çeken filminin Logan olduğunu söylemek yanlış olmaz, çünkü film birçok açıdan önem arz etmektedir. Özellikle Wolverine karakterine hayat veren Hugh Jackman’ı son defa bu rolde görecek olmamız, filmi daha ilgi çekici bir hale getirmiştir. yiciyle buluştuğu ilk andan itibaren büyük bir ilgi görmüştür, bunun en güzel kanıtı ise filmin IMDb sitesinde sekizin üzerinde bir puan almış olmasıdır. Bilim Kurgu ve Aksiyon öğelerini bünyesinde barındıran Wolverine 3 filminde eski hayatını geride bırakmak isteyen logan gözlerden uzak bir hayat yaşamak için herkesten ve herşeyden uzak durmaktadır. Ancak hiç hesapta olmayan gelişmeler yaşanınca tekrar kendini göstermek zorunda kalan Logan’ın peşine tehlikeli adamlar düşer ve filmde aksiyon dolu olaylar yaşanmaya başlar.

Bu Dünyanın Dışında, Romantik Bilim Kurgu Filmi…

17 Mart 2017 tarihinde ülkemizde vizyona girmiş olan Bu Dünyanın Dışında (The Space Between Us) filmi farklı konusu ile dikkat çekmeyi başarmıştır. İlk bakışta tam bir Bilim Kurgu filmi olarak görünen yapımda ustaca işlenen romantik dram öğeleri ortaya etkileyici bir hikaye çıkmasını sağlamıştır. Başrolünde Asa Butterfield isimli genç oyuncunun yer aldığı (Out of This World) filminde Mars’ta dünyaya gelen bir bebeğin orada çok farklı şartlar altında büyümesi ve daha sonra dünyaya döndüğünde yaşadığı zorluklar, yaşadığı büyük aşk ve onu bir yere kapatmak için peşine düşen insanların yaptıkları kötülükler anlatılmaktadır. Filmde Asa Butterfield’ın yanı sıra; Britt Robertson, Carla Gugino ve Gary Oldman gibi önemli isimler rol almıştır.

Jake Gyllenhaal ve Ryan Reynolds'tan Harika Bir Film, Hayat…

Kadrosunda Jake Gyllenhaal ve Ryan Reynolds gibi iki dev oyuncuyu barındıran Hayat (Life) filmi gerilim dolu hikayesiyle beklentileri fazlasıyla karşılamıştır. Mars gezgeninde araştırma görevinde bulunan bir ekip yüzeyde yaptıkları incelemeler sonucunda bir yaşam formu keşfederler. Büyük bir başarıya imza attığı için çok heyecanlanan ekip üyeleri keşfettikleri şeyin çok tehlikeli olduğunu anladıklarında ise çok geç olacaktır. ünlü oynucuların varlığı ve gerilim dolu konusu sayesinde 2017 yılında vizyona girmiş ve girecek olan diğer filmler arasından sıyrılmayı başarmıştır. Bu yüzden Hayat (Life) filmi Bilim Kurgu, korku ve gerilim türünü tercih edenlerin mutlaka izlemesi gereken yapımlar arasında kendine yer bulmuştur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.