2017 yılında iflas eden meşhur firma ayağa kalktı! Binlerce çalışanı işe alacak

2017 yılında iflas eden meşhur firma ayağa kalktı! Binlerce çalışanı işe alacak

Ekonomi dünyasında yaşanan gelişmeleri vatandaş anlamakta güçlük çekiyor. Küresel gelişmelere bağlı olarak 2017 yılında iflas eden meşhur firma yeniden faaliyete başlama kararı aldı. Firma binlerce kişiyi istihdam edecek.

Dünya ekonomisindeki son gelişmelere bağlı olarak küresel ölçekte iflasların sayısı hayli arttı. Özellikle yatırımcılar bu süreçte çok daha tedirgin. Güvenilir firmalar bile ansızın iflas edebiliyor.

iflaslar-dalga.jpg

Koronavirüs pandemisinden bu yana ekonomik krizin dozu arttı ve binlerce şirket şuan darboğazda. Kemer sıkma politikalarıyla ayakta kalmaya çalışan firmaların mücadelesi devam ediyor. Bu süreçte çok sayıda firma koşullara dayanamayıp faaliyetlerine son verdi.

yeniden-baslar.webp

2017 yılında iflas eden dev bir firma o zamanlarda herkesi şok etmişti. Bahsi geçen bu firmanın yıllar sonra yeniden duyuru yapması ise herkesi şaşırttı. Bu firma yeniden faaliyetlerine başlayacağını duyurdu.

2017 yılının ekim ayında yaşadığı trajik bir iflasla sektörden çekilen İngiltere'nin ikonik hava yolu Monarch Airlines, şimdi sektöre dönüş yapmaya hazırlanıyor.

monarch-hava-yollari.jpg

Monarch Yönetim Kurulu Başkanı Daniel Ellingham, özel bir röportajda yaptığı açıklamada, şirketin yakında operasyonlara başlaması için hazırlık aşamasında olduğunu belirtti.

monarc-ucaklari.jpg

Firmanın yeniden kuruluşunda Avrupa ve Birleşik Krallık'taki firmalardan yatırım aldığı bilinirken, başvuruların yapıldığı ve resmi prosedürlerin devam ettiği belirtildi.

yeniden-ucacaksin-monarch.jpg

İflas etmeden önce filosunda bulunan 35 adet Airbus A320 ve 1 adet Boeing 737-800 uçağını aynı seri uçaklarla yeniden kullanmayı planladığı ve 15 yeni uçak satın almak için görüşmelerin başladığı da açıklandı. Yeni kuruluşla birlikte binlerce kişinin istihdam edileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum