20 Dakika 17. bölümü ile bu akşam

20 Dakika 17. bölümü ile bu akşam

Tuba Büyüküstün’ün başrolde yer aldığı 20 Dakika 17. bölümü ile bu akşam Star TV'de ekrana gelecek. İşte dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar...

Tuba Büyüküstün hayranlarının sabırsızla beklediği 20 Dakika dizisi geçtiğimiz haftalarda başladı. Başrollerinde Tuba Büyüküstün ile İlker Aksum ’un yer aldığı 20 Dakika yeni bölümü ile bu akşam Star TV'de...

17. Bölümde neler yaşanacak…

Ali ile Melek yanlarındaki düşmanları fark ettiler. Artık ikisi de daha temkinli olmak zorundadır. Ancak Ali, Kedi’den hislerini gizleyemiyor. Çünkü ikisi şimdi yeni birinin; Başkan’ın sağ kolu Albay’ın peşine düştüler.

Öte yandan Melek, endişesini saklayamaz. Zorba’dan kendini korumak için birinin geç olmadan sesini duymasını isteyen Melek, Muavin’e kadar gider.

Ozan ile Kuzgun ise, Bursa ile bağlantılı olan Derin Solmaz’ın peşine düşer. Bu sorgu sonucunda da Melek ile ilgili şaşırtıcı bir gerçek daha ortaya çıkacak.

Hepsi ve daha fazlası bu akşam 20 Dakika’nın yeni bölümü ile ekrana gelecek.

 

16. Bölümde neler yaşanmıştı...

Dostlarının kim olduğundan emin olan Ali, koynunda beslediği yılandan hala habersizdir. Büyük bir kararlılıkla şantajcının kimliğine ulaşmaya çalışan Ali’nin onu araştırırken asıl düşmanını keşfetmesi ise an meselesidir.

Demirbahçe’de Zorba, Melek ile ilgili yanıtını henüz vermedi. Zorba, Melek’in ebedi dostu kalmayı mı yoksa koynundaki yılan olmayı mı seçecek?

Yeni ipucuyla Ozan’ın karşısına çıkan Kuzgun’un söyledikleri karşısında Ozan’ın tek seçeneği, onunla işbirliği yapmaktır. Çünkü Kuzgun’un bulduğu ipucu, doğru bildikleri her şeyi altüst edebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.