2 otomobil çalan zanlı  cezaevine gönderildi

2 otomobil çalan zanlı cezaevine gönderildi

Konya’nın Karatay ve Meram ilçelerinde 3 ayrı adresten 2 otomobilin çalınması ve bir otomobilin çalınmak istenirken hasar görmesi ihbarı sonucu polis ekipleri harekete geçti.

Zanlı Karatay ilçesi Akabe Mahallesi’nde bir otoparkta bulunan otomobili çaldı. Zanlı iki gün sonra Meram ilçesi Kovanağzı Mahallesi’nde yol kenarında park halinde bulunan başka bir otomobil de çaldı.

Aynı gün içerisinde bir başka otomobili daha gözüne kestiren şüpheli bu kez başarısız oldu. Ancak çalmak istediği otomobile maddi hasar verdi.

İhbarlar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışmalara başladı. Onlarca saatlik güvenlik kamerası görüntülerini izleyen polis ekipleri şüpheliyi tespit etti.

Şüpheli ekiplerce kıskıvrak yakalanırken çalınan iki otomobil Karatay ilçesinde terk edilmiş vaziyette bulundu. Mahkemeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelinin hırsızlık, silahla ateş etme gibi farklı suçlardan 22 yıl kesinleşmiş hapis cezasının olduğu öğrenildi.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.