2. Kümede heyecan başlıyor

2. Kümede heyecan başlıyor

Futbol Birinci Amatör Kümede 2010-2011 sezonu geçtiğimiz haftalarda oynana karşılaşmalar ile sona ermişti.

Sezon sonunda iki grupta ilk 2 sırayı alan Karapınar Belediyespor, Selçukspor, Kadınhanı Belediyespor ve Maliyespor Süper Gruba yükselen ekipler oldu. Gruplarda iki ekip ise 2. Kümeye düştü. A Grubunda Havzanspor 3’lü averajda en az puana sahip olduğu için rakipleri ile aynı puana sahip olmasına rağmen 1. kümeye veda etti. B grubunda ise Ilgınspor küme düşen takım oldu.
Amatörde yeni bir heyecan başlayacak.     Futbol 2. Amatör Küme’de 2010-2011 sezonu yarın oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak. 2. Amatör Kümede 2010-2011 sezonunda mücadele edecek olan takımlar ve grupları belli oldu Buna göre A Grubunda Ortaköy Belediyespor, Akşehir Gençlikspor, Akşehir Belediye Kültürspor, Yunakspor, Seyranspor ve Altuntaşspor, B Grubunda Huğluspor, Seydişehir Belediyespor, Doğanbey Belediyespor, Araplarspor ve İhsaniye Gençlerbirliği, C Grubunda Gölyazı Belediyespor, Yeniceoba Belediye Gençlik, Karacadağspor, Altınekinspor, Hakimiyetspor ve Negraspor, D Grubunda ise Ereğli Gençlikspor, Yeni Emirgazi Belediyespor, Karapınar Esnafspor, Özdağspor ve Konya Hilalspor 1. Küme’ye yükselme mücadelesi verecek. Akşehir Belediye Kültürspor, Seydişehir Belediyespor, Ereğli Gençlikspor, Altınekinspor ve Karacadağspor ligin yeni ekipleri. 2. Amatör Küme’de ilk hafta programı da açıklandı.
Yapılan açıklamaya göre ilk hafta programı şu şekilde: Pazar saat 14.00 Araplarspor-Huğluspor 2 Küme B (3 Nolu), 10.00 Hakimiyetspor-Negraspor 2 Küme C, 12:00 Özdağspor-Yeni Emirgazi Belediye 2 Küme D, 14:00 Konya Hilalspor-Ereğli Gençlikspor 2 Küme D(Dumlupınar), 12:00 Doğanbey Belediyespor-İhsaniye G.B.2 Küme B (Beyşehir), 14:00Seyranspor-Ortaköy Belediyespor 2 Küme A (Akşehir),14:00Altuntaşspor-Akşehir Gençlikspor 2 Küme A (Altuntaş), 14:00Yunakspor-Akşehir Bel. Kültürspor 2 Küme A (Yunak), 14:00Gölyazı Belediyespor-Karacadağspor 2 Küme C (Gölyazı), 14:00 Karkın Belediyespor-Karapınar Esnafspor 2 Küme D (Karkın).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.