1940 Demirspor Taraftarlar Derneği'nden Kalıcı Gelir Desteği

1940 Demirspor Taraftarlar Derneği'nden Kalıcı Gelir Desteği

Adana Demirsporlular Derneği yönetimin başlattığı ‘Demirspor’un kalıcı geliri olsun’ kampanyasına destek her geçen gün artıyor. Dernek Başkanı Telat Şahin’in açıklamalarının ardından eski yöneticilerden Edip Gülnar ve Demirspor...

Adana Demirsporlular Derneği yönetimin başlattığı ‘Demirspor’un kalıcı geliri olsun’ kampanyasına destek her geçen gün artıyor. Dernek Başkanı Telat Şahin’in açıklamalarının ardından eski yöneticilerden Edip Gülnar ve Demirspor 2. Başkanı Cahit Sınmaz da kampanyaya destek vererek birlik çağrısında bulundu. 1940 Demirspor Taraftarlar Derneği de kampanyaya ortak oldu.

'Demirspor’un kalıcı geliri olsun' kampanyasına ve birlik çağrısına uyan 1940 Demirspor Taraftarlar Derneği Başkanı Zülfikar Çelik, Adana Demirspor’un içinde bulunduğu durumu bildiklerini belirterek, “İlerleyen yıllar çemberin daha da açılmaması için şimdiden tedbir alınması gerekiyor.” dedi. Adana’yı yönetenlere saygı duyduklarını dile getiren Başkan Çelik, “Demirspor’un borcu malum. Bizler Demirspor için birlik durumundayız. Adana’yı yönetenlerden tek isteğimiz Demirsporumuzun kalıcı geliri olsun. Böyle bir değerin yaşaması Adana’nın ayakta kalması anlamı taşıyor.” diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.