1922 KSTD’den gazetemize ziyaret

1922 KSTD’den gazetemize ziyaret

Konyaspor’un yeni taraftar derneği olan 1922 Konyaspor Taraftar Derneği gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Reçep Çınar ve Spor Müdürümüz Ferhat Türkoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarete 1922 Konyaspor Taraftar Derneği  Başkanı Alaaddin Temiz’e yönetim kurulu üyeleri  Hidayet Sarıaslan ve Nihat Çetin de eşlik etti.  Başkan Alaaddin Temiz ziyarette yaptığı konuşmada “Konyaspor aşkı ve sevgisiyle var olan örnek taraftar profilinin daha da ileriye gitmesi amacıyla çalışmalarımıza başladık. Kimseden maddi destek almadan tamamen yönetimdeki arkadaşlarımızın fedakârlıklarıyla yolumuza devam ediyoruz. Takımımıza destek verip okullara, sivil toplum kuruluşlarımıza ve resmi dairelerimize toplamda yaklaşık 6 bin forma, 15 bin atkı vb. birçok Konyaspor armalı ürünleri hediye ettik. Engelli kardeşlerimize de Konyaspor’a destek olabilmeleri noktasında yardımcı olduk. Küfürsüz, alkolsüz ve kavgadan uzak deplasman otobüslerimizle farklı bir taraftar profili ortaya koyuyoruz” dedi.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni  Recep Çınar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek  Konyaspor’un yanında olmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti.  Çınar  Merhaba Gazetesi olarak yapılan güzel çalışmalara her zaman destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi.

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.