1922 Konyaspor’un gözü İnegöl maçında

1922 Konyaspor’un gözü İnegöl maçında

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden 1922 Konyaspor sezonun 10. hafta maçında sahasında İnegölspor ile karşılaşacak.

Yeşil-beyazlı ekip bu maçın hazırlıklarına önceki gün yaptığı çalışma ile başladı. Kırklarelispor deplasmanından galibiyetle dönerek moral bulan 192 Konyaspor camiasında yüzler gülüyor. Teknik Direktör Hakan Yavuz nezaretinde çalışmalarına başlayan yeşil-beyazlı ekip İnegöl maçını da kazanarak alt sıralardan kurtulmanın hesaplarını yapıyor.

İÇ SAHADA İKİ MAÇ KAZANDI

Cumartesi günü sahasında İnegölspor’u konuk edecek 1922 Kornyaspor bu sezon evinde oynadığı 4 maçın 2’sini kazanırken diğer maçları ise kaybetti. Yeşil-beyazlı ekip 9 puanın 6’sını iç sahada toplarken ilk deplasman galibiyetini ise geçtiğimiz hafta Kırklarelispor karşısında almıştı.

Teknik direktör değişikliğine giden 1922 Konyaspor bu sezon 4 maç sonra galip geldi. Yeşil-beyazlı ekip bu maçın öncesinde son olarak 4. haftada sahasında Başkent Akademi’yi mağlup etmişti. Temsilcimiz, bu maçtan sonra oynadığı 4 maçı da kaybederek düşme hattına gerilemişti. 1922 Konyaspor, Kırklarelspor galibiyetiyle puanını 9’a çıkardı ve ateş hattından çıkarak ligde 13. sıraya yükseldi. Yeşil-beyazlı ekip, aynı zamanda sezonun ilk deplasman galbiyetine imza attı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.