1922 Konyaspor ilk devreyi ateş hattında kapattı

1922 Konyaspor ilk devreyi ateş hattında kapattı

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele veren Karatay Termal 1922 Konyaspor, ilk yarının son maçında deplasmanda Erzincanspor ile karşı karşıya geldi. Rakibine 3-1 yenilen Yavru Kartal devre arasına 18 puanla 16. sırada girdi.

Karşılaşmaya iyi başlayan 1922 Konyaspor 22. dakikada Hacı Ömer Doğru ile 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekip ilk devrenin uzatma dakikalarında Ozan Papaker ile skora dengeyi getirdi ve maçın ilk yarısı 1-1 sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına ev sahibi ekip golle başladı. 51. dakikada Muhammet Demir Erzincanspor’un 2. golünü kaydetti. Bu golden sonra Yavru Kartal beraberlik sayısını aradı ancak gol atakları sonuçsuz kaldı. Maçın son dakikalarına doğru ev sahibi Erzincanspor Uğurcan Bekçi ile 3. golü buldu. Bu gol aynı zamanda maçın sonucu oldu 3-1.

Bu sonuçla birlikte devre arasına küme düşme hattında giren 1922 Konyaspor’u ikinci yarıda zorlu bir süreç bekliyor.

Karatay Termal 1922 Konyaspor sezona Hakan Ünal’la başladı. İlk 4 haftada alınan 2 beraberlik sonrası Hakan Ünal’la yolarını ayıran yeşil-beyazlılar takımı Derviş Deniz’e emanet etti. 1922 Konyaspor, Devriş Deniz yönetiminde çıkığı 13 maçta; 4 galibiyet, 4 beraberlik, 5 de yenilgi alarak 16 puan topladı.

SPOR SERVİSİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.