1922 Konyaspor için kritik haftalar

1922 Konyaspor için kritik haftalar

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden 1922 Konyaspor sezonun 31. hafta maçında sahasında Derince Belediyespor’a 1-0 yenildi.

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden 1922 Konyaspor sezonun 31. hafta maçında sahasında Derince Belediyespor’a 1-0 yenildi. 32 puanla 14. sırada yer alan yeşil-beyazlı ekibin ateş hattıyla arasında 2 puanlık bir fark bulunuyor. Yavru Kartal sezonun 32. hafta maçında en yakın takipçisi olan ve 31 puanla 15. basamakta bulunan Edirnespor ile deplasmanda karşılaşacak.

1922 Konyaspor kalan 3 haftada Hacettepe ile iç sahada Edirnespor ve Şile Yıldızspor ile dış sahada karşılaşacak. Yavru Kartal buhafta ile birlikte 2 hafta dış sahada puan kovalayacak. Yeşil-beyazlı ekip 32. hafta deplasmanda en yakın takipçisi ve 31 puanla 15. sırada yer alan Edirnespor ile sezonun final maçlarından birine çıkacak. 1922 Konyaspor bu zorlu maçın ardından 26 puanlı ve 17.sırada bulunan Şile Yıldızspor ile deplasmanda bir başka final maçına çıkacak. Bu maçlar Yavru Kartal’ın ligdeki kaderini belirleyecek. 1922 Konyaspor sezonun son hafta maçını ise evinde Hacettepe ile oynayacak.

HAKEM KARARLARINA BÜYÜK TEPKİ

Kritik puan kayıplarıyla birlikte kümede kalma korkusunu derinden hissetmeye başlayan yeşil-beyazlı ekipte bir yandan üst üste yapılan hakem hatalarına büyük tepki gösterildi.

'Eşitlik ve adalet istiyoruz' başlığıyla yapılan açıklamada, "Sezon başından bu yana yaşadığımız bariz hakem hatalarına son oynanan Derincespor maçında bir yenisi daha eklenerek, hakem faciasına kurban gittik. Maçta top rakip takım oyuncusunun ceza sahası içinde eline değmiş ve net bir penaltımız verilmemiştir. Rakip takım oyuncularının bile anlam veremediği pozisyonda maçın orta hakemi Egemen Artun, umursamaz bir şekilde maçı devam ettirmiştir.

Sezon başından bu yana 1922 Konyaspor'umuz lehine bir tek penaltı dahi verilmemiştir. Son haftalara girdiğimiz bu günlerde bizler futbolun güzel yanlarını konuşmak, hak ve adalet için hakkaniyetli kararlarını alınmasını isterken, bariz bir hakem hatasına daha maruz kalmış bulunmaktayız. Sesimizin duyulmasını ve çalınan emeklerimizin görülmesini istiyoruz" ifadelerine yer verildi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum