19 Mayıs İlçesinde Çifte Bakanlı Temel Atma Töreni

19 Mayıs İlçesinde Çifte Bakanlı Temel Atma Töreni

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Baba Ocağı 19 Mayıs ilçesinde '19 Mayıs Kanalizasyon ve Derin Deniz Deşarjı İnşaatı Temel Atma Töreni'ne katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Baba Ocağı 19 Mayıs ilçesinde '19 Mayıs Kanalizasyon ve Derin Deniz Deşarjı İnşaatı Temel Atma Töreni'ne katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da Bakan Kılıç’la beraber törende yer aldı.

Törende bir konuşma yapan Bakan kılıç, 19 Mayıs ilçesinde bulunmaktan memnun olduğunu belirttikten sonra AK Parti hükümetinin ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye için yaptığı yatırımlar hakkında bilgi verdi. Kılıç, "AK Parti hükümetin aldığı tüm kararlarda Başbakanımızın eseri vardır. Kendisine teşekkür ediyorum." dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ise konuşmasında şöyle dedi: "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan 24 saat durmaksızın çalışıyor, koşturuyor. Gece ve gündüz çalışıyoruz. Bizim ve tüm bakanların canına okuyor. Gece yarısı ansızın arıyor. Durumları ve yatırımları soruyor ve takip ediyor. Bunları herkese anlatmak lazım. Bizim iki ana unsurumuz var. Bir tanesi Allah’ın rızasını almak, ikincisi ise halkımızın duasını almak. Halk bizim oyumuzu gittikçe artırdı. Millet bize ne diyorsa onu yapacağız. Sizin duanıza ihtiyacımız var."

Konuşmaların ardından, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, 19 Mayıs Kaymakamı Kadir Ekinci, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve diğer protokol üyeleri, butona basarak tesisin temelini attı.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.