19 Mayıs Coşkusu Forum Magnesia’da Yaşanacak

19 Mayıs Coşkusu Forum Magnesia’da Yaşanacak

Forum Magnesia AVM, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutlayacak. Gençlik ve Spor Bayramına özel gerçekleştirilecek konserler ve sinema kampanyası ile keyifli bir gün geçirme...

Forum Magnesia AVM, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutlayacak. Gençlik ve Spor Bayramına özel gerçekleştirilecek konserler ve sinema kampanyası ile keyifli bir gün geçirmek isteyenler Forum Magnesia AVM’de buluşacak.

Manisa’nın en önemli çekim merkezi ve buluşma noktası olan Forum Magnesia AVM, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutlayacak. 19 Mayıs’ta saat 17.00’da Hasan Türek Anadolu Lisesi Müzik Grubu konseri ile başlayacak etkinlikler saat 18.00’da Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Topluluğu Rock Grubu konseri ile devam edecek. Saat 19.00’da ise O Ses Türkiye yarışmacılarından Manisalı İlker Arslan Forum Magnesia’da performans sergileyecek.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı özel Manisa Celal Bayar Üniversitesi öğrencileri Forum Magnesia AVM’nin hediye sinema biletleriyle istedikleri filmi izleme şansını da yakalayacak.

Yapılan açıklamada hediye sinema bileti kazananların Manisa Celal Bayar Üniversitesi kimliğini göstermeleri gerektiği belirtildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.