12 yıl sonra öğrencisiyle buluştu

12 yıl sonra öğrencisiyle buluştu

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, kendisini ziyarete gelen öğrencisiyle buluştu.

Konya Selçuk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu olan Burhan Sakallı, Mersin’in Erdemli İlçesi’nden gelen öğrencisi Cahide Uslu’yu Odunpazarı Belediyesi’nde ağırladı.
1990 yılında gittiği Erdemli Kültür-Fen Dershanesi’nde öğretmeni olan Başkan Burhan Sakallı’yı, 12 yıl geçmesine rağmen unutmayan Cahide Uslu, kız kardeşi, çocukları ve yeğenleri ile birlikte geldiği Eskişehir’de ziyaret etti.
Tarihi Odunpazarı Bölgesi’ni ilk defa gören Uslu çalışmalarından dolayı 12 yıl önce öğretmenliğini yapan Başkan Sakallı’yı tebrik etti. Uslu,”12 yıl önce Erdemli İlçesi’nde gittiğim dershanede öğretmenim olan Burhan Bey’i Odunpazarı Belediye Başkanı olarak görmek beni mutlu etti. Kardeşim, çocuğum ve yeğenlerimle Odunpazarı’nı gezdik. Anlatılmaz yaşanır derler ya. Odunpazarı anlatılanlardan çok daha güzelmiş.12 yıl önce verdiği bilgilerle bize yol gösteren, şimdi de yaptığı başarılı çalışmalarla Eskişehir’in adını duyuran hocama, başkanıma teşekkür ediyorum” dedi.
Yıllar sonra öğrencisini karşısında gören Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı Cahide Uslu ve ailesine çeşitli hediyeler verdi. Çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Sakallı,”Erdemli İlçesi’nde öğretmen olarak görev yaptığım yıllarda başlayan dostlukların aradan yıllar geçmiş olmasına devam etmesi beni mutlu etti. Bizleri misafir eden, ekmeğini bölüşen, dostluklarıyla asla unutmayacağım Erdemlili hemşerilerime saygılarımı sunuyorum. Biz Onları unutmadık, Onlarda bizleri unutmamışlar. Bana bir kez daha öğretmenliğin ne kadar kutsal bir meslek olduğunu hatırlattılar. Ahde vefa yıllar geçse de birlikte atan yürekleri birleştirdi” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.