10. Uluslararası Kar Film Festivali’ne Başvurular Başladı

10. Uluslararası Kar Film Festivali’ne Başvurular Başladı

Atatürk Üniversitesi (AÜ) İletişim Fakültesi tarafından bu yıl 10'ncusu düzenlenecek Uluslararası Kar Kısa Film Festivali başvuruları başladı.

Atatürk Üniversitesi (AÜ) İletişim Fakültesi tarafından bu yıl 10'ncusu düzenlenecek Uluslararası Kar Kısa Film Festivali başvuruları başladı. Uluslararası arenada katılıma imkan tanıyan festival online olarak gerçekleştirilen tek festival olma özeliğine sahip.

AÜ İletişim Fakültesi tarafından bu yıl 10'ncusu düzenlenen Uluslararası Kar Kısa Film Festivali bu yıl daha da renkli olacak. İlki 2004 yılında düzenlenen ve geleneksel hale gelen festivalde kurmaca, belgesel, deneysel, animasyon ve reklam alanlarında olmak üzere toplam 5 kategoride yarışılacak. Yarışmaya katılan çalışmaların internet üzerinden izlenerek ulusal ve uluslararası düzeyde katılım sağlaması ve çalışmaların online olarak değerlendirilmesi festivale bu alanda bir ilk olma özelliği sunuyor.

Yarışmaya katılacak filmlerin süresi en fazla 20 dakikayla sınırlandırılırken katılımcılara birden çok alanda başvuru fırsatı sunuluyor. AÜ tarafından 27-28 Martta düzenlenecek festivale son katılım tarihi 28 Şubat. Festivale katılım şartları ve detaylı bilgi için www.karfilm.atauni.edu.tr adresi ziyaretçiler için aktif hale geldi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.