10 günde 231  konut satıldı

10 günde 231 konut satıldı

Dağ Mühendislik'in Tual Adalar, Tual Bahçekent ve Bahçekent Flora projeleri Emlak Konut GYO’nun ağustos ayında geçerli 'Ülkemizin Yarınlarına Güveniyoruz’ kampanyasıyla talep rekoru kırdı

10 günde toplam 126 milyon 700 bin TL değerinde toplam 237 adet konut ve dükkan satıldı. Ağustos ayı boyunca geçerli olacak bu kampanya, yüzde 20 peşin, yüzde 10’luk kısım bir yıl sonra, kalanı 120 aya kadar TÜFE’li veya yüzde 0.70 vade farkı ile taksitlendirilerek 'Tual Adalar' ve 'Tual Bahçekent' ve 'Bahçekent Flora’dan konut sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, Emlak Konut GYO öncülüğünde başlatılan 'Ülkemizin Yarınlarına Güveniyoruz' kampanyası, vatandaşa uygun şartlarda kolay konut sahibi olma fırsatı sunduğu için kampanyanın ilk başladığı günden itibaren projelerimiz yoğun ilgiyle karşılaştı.
 
'Tual Adalar', 'Tual Bahçekent' ve 'Bahçekent Flora’da projelerinin satış ofislerinde ciddi hareket gözlemliyoruz. 29 Temmuz-11 Ağustos tarihleri arasında 'Tual Bahçekent' projemizde  138, 'Tual Adalar’da 25, 'Bahçekent Flora’da ise 50 konut, 24 ticari ünite satış rakamına ulaştık. Satışlarımız hız kesmeden devam ediyor, 'Tual Bahçekent'te 4+1 daire satışlarımız tamamlandı. İnşaat sektörüne ciddi bir ivme kazandıran bu kampanyadan hem konut alıcıları hem de firmalar memnun. Yatırım yapmanın tam zamanı, imkanı olanlar bu fırsatı değerlendirme yolunu seçti" dedi.
 
tual-adalar1.jpg
 
ÜÇ PROJE EŞ ZAMANLI YÜKSELIYOR
 
İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da 6 blok olarak yükselen 'Tual Adalar', 471 konuttan meydana geliyor. 'Tual Adalar' projesinde birinci kattan itibaren orman ve Adalar manzarasına hakim 1+1’den 4+1’e kadar daire seçenekleri mevcut. Yüzde 85'i yeşil alanlara ayrılmış olan 'Tual Adalar’da teslimlerin 2018 yılının ilk yarısında gerçekleştirilmesi öngörülüyor. Tual Bahçekent ise; Emlak Konut güvencesiyle Dağ Mühendislik tarafından İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de 20 blok olarak 190 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. 'Bahçekent Flora' ise, 45 bin metrekare alan üzerinde 875 konuttan meydana geliyor. Hoşdere Bölge Parkı cepheli 'Bahçekent Flora'; geniş peyzaj alanları, sosyal ayrıcalıkları, kafeleri, restoranları ve ticari alanlarıyla ön plana çıkıyor.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.