1 puan 3 puanla anlam kazanır

1 puan 3 puanla anlam kazanır

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın Osmanlıspor beraberliği ve Sivasspor maçının önemi bir cümle ile özetledi. Yalçın: “Dışarıdan alınan 1 puan kötü değil ancak bu içerdeki 3 puan ile anlam kazanır” dedi

Osmanlıspor maçının ardından bir gün izin yapan Atiker Konyaspor’da, D.G. Sivasspor ile 8 Nisan Pazar günü iç sahada oynanacak 28.ha fta maçı hazırlıkları start aldı.Kayacık Tesislerinde Teknik Direktör Sergen Yalçın ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenman koşu ve 6’ya 3 ile başladı.

Osmanlıspor maçında ilk 11’de forma giyen oyuncular koşu ile antrenmanı tamamlarken, diğer oyuncular dar alanda oyun oynadı. Antrenman interval koşu ile sona erdi.Kayacık Tesislerinde yaptığı h aftanın ilk antrenmanına Osmanlıspor maçının son dakikalarında sakatlanarak oyundan çıkan ve durumu çekilecek MR sonucunda netlik kazanacak Wilfred Moke katılmadı.

SİVASSPOR MAÇINI KAZANMAK ZORUNDAYIZ

Sivasspor ile oynanacak olan maçın hayati önem taşıdığını belirten Konyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, zorlu bir periyotta olduklarını söyleyerek, “Bu hafta oynayacağımız Sivasspor maçı çok önemli. Bu maçı kazanmak zorundayız ve kazanmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İçerde oynadığımız maçları kazanmaktan başka çaremiz yok. Dışarıdan alınan 1 puan kötü değil ancak bu içerdeki 3 puan ile anlam kazanır. O nedenle dışarıda kazanmak zorundaydık cümlesi pek doğru değil. Kazanmayı deneyip başaramıyorsak kaybetmeyeceğiz. Kaybetseydik 6 puanlık bir fark olacaktı arada. O saatten sonra o farkın kapanması pek mümkün olmazdı. O yüzden puan farkı istediğimiz seviyede. Sonuçlar istediğimiz gibi giderse, puan farkını kapatabilecek pozisyondayız. Çok zor bir periyot yaşıyoruz. Sıkıntılı dönem yaşamaya devam edeceğiz. Göreve başladığımızda da söyledim. Kayserispor maçı da bir final maçıydı. Oradan aldığımız bir galibiyetle nefes aldık. Şimdi Sivasspor maçı ile taçlandırmak istiyoruz.

BİZ KÜME DÜŞME HATTININ ALTINDA BİR TAKIMIZ

Biz küme düşme grubunda bir takım değiliz. Biz küme düşme hattının altında bir takımız. Önce bunu anlaması gerekiyor herkesin. Biz önce o grubu yakalamak istiyoruz. O grubu yakalarsak onlarla mücadele etme şansı daha yüksek olacak. Dediğim gibi ilk hedefimiz üst grubu yakalamaktı. Şimdi o grubu yakalama şansı elimize geldi. Eğer bu hafta o grubu yakalarsak ondan sonra da o gruptan çıkmak için bir mücadele vereceğiz. İki etaplı düşünüyoruz. Geldiğimizde o grubun altındaydık. Önce yakalayıp sonra da üste çıkacağız inşallah. Bütün konsantrasyonumuz bunun üzerine. Bütün günümüzü, bütün haftamızı bunları düşünerek ve planlayarak geçiriyoruz.

ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇ HER ŞEYİ GÖSTERECEK

Önümüzdeki süreç her şeyi gösterecek. Tabi kolay değil. Oyuncularımız için de kolay değil. Seviyesi yüksek ve stresli maçlar oynuyoruz. Atlatacağız inşallah. Taraftarımızla, yönetimimizle birlikte hareket edersek inşallah atlatırız diye düşünüyoruz. Bu haftaki maçta taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Sivasspor maçında bütün Konya’yı stadyumda görmek istiyoruz. Bundan sonra takımın onlara çok ihtiyacı olacak. Özellikle içerde oynanan müsabakalarda” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum