Konyaspor'un tek avantajı var! Bunu değerlendirebilecek mi?

Konyaspor'un tek avantajı var! Bunu değerlendirebilecek mi?

Konyaspor’da teknik direktörlük görevine getirilen Ali Çamdalı takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. Çamdalı kalan 4 haftada kümede kalma adına çok zorlu bir sınav verecek.

Konyaspor, yeni teknik direktörü Ali Çamdalı yönetiminde ilk çalışmasını yaptı. Trendyol Süper Lig takımlarından Konyaspor, yeni teknik direktörü Ali Çamdalı yönetiminde ilk çalışmasını yaptı. Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda 1-0 kaybedilen Sivasspor maçından sonra teknik direktör Fahrudin Omerovic ile yılları ayıran yeşil-beyazlı takım, 35. haftada oynanacak Fenerbahçe müsabakasının hazırlıklarına başladı. Kayacık Tesisleri'ndeki antrenman yeni teknik direktör Çamdalı yönetiminde gerçekleştirildi.

KONYASPOR’U ZOR FİKSTÜR BEKLİYOR

Konyaspor 34 hafta sonunda topladığı 36 puanla 15. sırada yer aldı. Ligde son 4 haftaya girilirken, yeşil-beyazlı ekip eline geçen avantajları değerlendiremedi.

KONYASPOR KALAN 4 MAÇIN 3’ÜNÜ EVİNDE OYNAYACAK

Süper Lig’in bitimine 4 hafta kala Konyaspor birbirinden zorlu maçlara çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip kalan 4 maçın 3’ünü evinde oynayacak.Ancak geride kalan haftalarda iç saha performansı camiada hayal kırıklığı yaşattı. Konyaspor ekip evinde oynadığı 16 maçtan 5 galibiyet 4 beraberlik 7 yenilgi aldı. Tümosan Konyaspor son iç saha galibiyetini 27. haftada oynanan Hatayspor karşısında 2-0’lık skorla almıştı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçın ardından evinde oynadığı 3 maçtan sadece 1 puan çıkarabildi. Kümede kalma adına evinde bir birinden kiritk maçlar oynayan Konyaspor Hatayaspor galibiyetinin ardından Adana Demirspor ile 2-2 berabere kalırken Trabzonspor’a 3-1 Alanyaspor’a ise 2-0’lık skorla kaybetti. Son haftalarda iç saha performansı ile büyük hayal kırıklığı yaşatan Konyaspor kalan 4 maçın 3 karşılaşmasını evinde oynayacak. Yeşil-beyazlı ekip evinde art arda iki maça çıkacak. Konyaspor evinde önce Fenerbahçe daha sonra ise Samsunspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip sezonu evinde oynayacağı Galatasaray maçı ile tamamlayacak. Konyaspor bu maç öncesinde ise Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak Konyaspor ligin geri kalan haftalarında, şampiyonluk yarışı içerisinde olan Fenerbahçe ve Galatasaray ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek. Küme düşme hattına yaklaşan Konyaspor'un fikstürü ise şöyle:

06/05 Konyaspor - Fenerbahçe

12/05 Konyaspor - Samsunspor

19/05 Kayserispor - Konyaspor

26/05 Konyaspor – Galatasaray

EN ÇOK YENİLGİ ALDIĞI SEZONLARDAN BİRİNİ YAŞIYOR

Bu sezon Süper Lig'de oynadığı 34 maçın 14’ünü kaybeden Konyaspor, küme düştüğü 2010-2011 ve 2007-2008 sezonlarında 18 mağlubiyet, 2017-2018, 2008-2009 sezonlarında ise 16 yenilgi aldı.

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum