Konya'da en ucuz kuruyemiş bu mağazalarda satılacak! 1200 çalışanı var

Konya'da en ucuz kuruyemiş bu mağazalarda satılacak! 1200 çalışanı var

Türkiye genelinde yatırımlarına devam eden bir firma Konya'da iki şube birden açtı. Kentte en ucuz ve en taze kuruyemişi Çitlekçi şubeleri satacak. Firma bünyesinde 1200'den fazla kişi çalışıyor.

Türkiye ekonomisindeki gelişim özel sektör tarafından yapılan yatırımlar sayesinde gerçekleşiyor. İç Anadolu Bölgesinde son yıllarda yatırım yapan firma sayısı arttı. En son yatırım yapan firmalara bir yenisi daha eklendi.

itlekci-443.jpg

1979 YILINDAN BERİ BU SEKTÖRDE FAALİYET GÖSTERİYOR

Çitlekçi Mağazacılık vatandaşa uygun fiyata en kaliteli ürünleri satmak için 1979 yılında kuruldu. Birçok kente şube açan marka Konya'ya geldi. Çitlekçi, Konya’da iki şube birden açtı. Tunçlar Holding bünyesinde faaliyet gösteren Çitlkeçi, Selçuklu ve Karatay şubeleri ile Konyalılarla buluştu.

itlekci.jpeg

GÜNLÜK TAZE KURUYEMİŞ BULMAK MÜMKÜN

Şirket bünyesinde 1200'den fazla vatandaşı istihdam ediyor. Kuruyemiş dışında yöresel ürünleri de satışa sunan marka vatandaş tarafından çok sevildi. Anadolu'ya yayılma stratejisi kapsamında Konya'ya önem veren firma, fabrika niteliğinde iki mağaza açtı.1000 metrekare üstünde bir alanda kurulan şubelerin en az 20 araçlık otoparkı var. Mağazalarda yer alan dev kavurma makinaları sayesinde günlük taze kuruyemişler satışa sunulacak.

Kaynak:Haber Merkezi