Konya’da CHP’li belediyenin her katına bu yazı asıldı! Mel'un detayı dikkat çekti

Konya’da CHP’li belediyenin her katına bu yazı asıldı! Mel'un detayı dikkat çekti

31 Mart yerel seçiminde belediyeyi AK Parti’den kazanan ve AK Parti’yi büyük bir hizmete uğratan CHP Cihanbeyli Belediye Başkanı Dr. Fırat Kızılkaya, çalışmaları ve farklı uygulamalarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

31 Mart yerel seçiminde belediyeyi AK Parti’den kazanan ve AK Parti’yi büyük bir hizmete uğratan CHP Belediye Başkanı Dr. Fırat Kızılkaya, çalışmaları ve farklı uygulamalarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Cihanbeyli Belediye Başkanı Dr.Fırat Kızılkaya, önemli bir farkındalık çalışmasına imza atarak belediyenin her katına ‘kul hakkını yiyen mel’undur’ yazısı astırdı.

whatsapp-image-2024-05-04-at-13-20-53-1.jpeg

Merhaba Gazetesi’ne konuşan Cihanbeyli Belediye Başkanı Dr. Fırat Kızılkaya, “Evet belediyenin her katına böyle bir yazı astırdım. Kul hakkı yiyen gerçekten de mel’undur. Biz, bu meselelere ayrı bir hassasiyet gösteririz” dedi. Cihanbeyli Belediye Başkanı Dr. Fırat Kızılkaya, geçtiğimiz günlerde ise itibardan tasarruf ede ede ilçeye güzel yatırımlar kazandıracaklarını söylemişti.

whatsapp-image-2024-05-04-at-13-20-53.jpeg

Kameraların karşısına geçen Cihanbeyli Belediye Başkanı Dr. Fırat Kızılkaya ayrıca “Bizler ne yiyeceğiz ne de yedireceğiz. Bizler, itibardan tasarruf edeceğiz. Başarının yolu itibardan tasarruftan geçiyor. Ciddi bir tasarrufa girmezsek, inanın maddi olanaklarımız sıfırlanır. Benim 2 tane makam aracım varmış. Ben, bu araçlardan birini satıyorum. Biz, hak, hukuk ve adalete önem veriyoruz. Yapacağımız hizmetlerle farklılığımızı ortaya koyacağız. Kul hakkına önem vereceğiz. Bana MHP'liler de oy verdi, AK Partililer de oy verdi. Ben, bu niyeti suistimal edemem” demişti.

EMRE ÖZGÜL

Kaynak:Emre Özgül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum