‘Evrendeki enerjiyi  şifaya çevirmeliyiz’

‘Evrendeki enerjiyi şifaya çevirmeliyiz’

Kadim tıp uygulamalarının tarih boyunca var olduğunu belirten Dr. Ayhan Öcal, “Evren bir enerjiden oluşmaktadır ve her insan bir enerjidir. Önemli olan evrendeki bu enerjiyi şifaya çevirmemizdir” dedi

Angels Akademi Bioenerji ve Kişisel Gelişim Kurucusu, Uzmanı ve Eğitmeni Dr. Ayhan Öcal, evrenin büyük bir enerji ağından oluştuğunu belirterek, bu enerjinin insanlar için büyük bir şifa kaynağı olduğunu söyledi. Her bireyin aslında bir enerji olduğunu aktaran Dr. Öcal, “Yıllar önce Tesla da İbn-i Arabi de bunu söylemiştir. Ağzımızdan çıkan sözler de ettiğimiz dua da bir enerjidir. Ağzımızdan çıkan sözler iyiyse biz iyiyiz. İyi değilse biz iyi değiliz. Yan yana olduğumuz insan iyiyse biz iyiyiz, iyi değilse biz iyi değiliz. ‘Kazanın yanına varma kara bulaşır, arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim’ gibi atasözleri de bu yüzden dolayıdır. Yan yana uzun süre kaldığımız insanların enerjisi iyi değilse bir süre sonra bizim de enerjimiz düşmeye, hayatımız olumsuzlaşmaya başlar. Enerjimiz iyiyse hayatımız çok kolay ve sağlıklı, huzurlu ve başarılı olur. Enerjimiz iyi değilse tam tersi bir durum ortaya çıkar. Örneğin çok yakışıklı olup, çok güzel olup insanlar bu yüzden evlenemez. Ya da mutlu bir evlilik yapıp, bir süre sonra o evlilikler bu yüzden biter. Birçok okulu bitirip, birçok diploma alıp, iş bulamazsınız. Bulduğu işte uzun süreli var olamamak bununla ilgilidir. Para kazanıp kazanamamak, yaptığı işte başarılı olamamak. Kazandığı paranın bereketli olamaması. Sağlıksız ya da sağlıklı çocuklara sahip olmak. Bunların tamamı enerjiyle ilgilidir” dedi.

ENERJİ İLAHİ BİR ENERJİDİR

“Evrende bu kadar enerji varken, insanlar dünya dediğimiz bu gezegende yaşarken, bu enerjiye içlerine almak ve enerjiden faydalanmak gerekiyor” diyen Dr. Ayhan Öcal, şunları kaydetti: “Her şeyimizi nefesle bile düzeltiriz. Mükemmel bir şekilde yaratan Allah o enerjisi ile bile bizi düzeltir. Enerji ilahi enerjidir. Allah’ın verdiği enerjidir. Dosdoğru bir nefesle bu enerjiyi kullanmak gerekiyor. Bizi iyileştiren bizi başarılı, sağlıklı ve mutlu yapan bir enerjiyle hayatımız çok değişir. Evren bir enerjidir. Bizler de enerji denizinde o enerjiyi emen süngere benzeriz. Bizler iyiysek, enerji denizinden iyi enerji alırsak mutlu sağlıklı bireyler oluruz. En önemli konulu bu enerjiyi alıp alamamaktır. Bu enerjiyi kendimiz için, çevremiz ve insanlık için kullanabileceğiz? İşte kritik soru da budur. Bu sorunun cevabını öğrendiğimiz de kendimizi bakımlı tuttuğumuzda o enerjiyi alıp kullanabilen birisi oluruz.”

ALLAH ENERJİYİ BİZLER İÇİN YARATTI

Allah’ın enerjiyi insanların sağlığı için yarattığını kaydeden Dr. Öcal, şunları söyledi: “Bizler her zaman mutlu, her zaman sevgiyle ve saygıyla yaşayan bireyler oluruz. Allah’ın yarattığı bu sistemde biri gelip bu şalteri kapattığı zaman sorunlar başlıyor. O makine artık çalışmamaya başlayınca düzenimiz bozuluyor. Hastalanıyoruz, şifamız bile olmuyor. Doktor kapılarında ömürleri geçen insanlar var. Bir türlü iyileşemiyor. Modern tıp bilimi bazı durumlarda yetersiz kalıyor. Onların hepsine sevgimiz ve saygımız sonsuz. Neden yetersiz kalıyor? Yetersiz kalmak zorundalar. Dünyanın bütün ülkelerinde en başarılı doktorları bir hastanede toplasak, şansları yüzde sıfır. İddialıyım çünkü biz yıllardan beri bunları yaşadık. Amerika’dan gelen 30 yıldır bir rahatsızlıktan dolayı mustarip olan bir takipçimiz var. Her ay düzenli olarak gözlerinden bir iğne vuruluyordu. Amerika’da Huston’da tıp üssünde her seferinde büyük acılar çekilerek, iğne vuruluyordu. İğne vurulamazsa yüzünde şişlikler oluşacak. Bizim Biyoenerji +1 modül eğitimine katıldı. Doktora tekrar iğne vurulmak için gittiğinde doktorlar şaşırıyor İğne için gerekli değil diyor. Sanki yeni bir göze sahipmiş gibi oluyor. Bunun gibi şifa bulan çok hastalarımız oluyor.”

BİOENERJİ HER ZAMAN VAR OLMUŞTUR

Geçmişten günümüze kadim tıp uygulamalarının her zaman var olduğunu kaydeden Dr. Öcal, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bioenerjiye neden bioenerji artı diyoruz. Kadim tıp uygulamaları var. İbn-i Sina’dan Farabi’ye kadar çok sayıda bilim adamlarından bahsedebiliriz. İnsanlık tarihinden itibaren biyoenerji var olmuştur. Biyoenerji Allah’ın ilahi enerjisini kabul etmek ve onun bizi iyileştireceğine inanmaktır. Bütün mesele o enerjiyi iyi kullanmak gerekiyor. Hatalar yapılırsa bu hatalar en fazla enerji uzmanlarına zarar verir. Ocaklık uygulaması deriz, koruma deriz. Dünyanın birçok yerinde ve ülkemizde enerji konusunda hata yapanlar var. Bilmedikleri için öğretemiyorlar. Eğitimi alan artık tamamım diyen şifacı olduğunu düşünen birçok canımız maalesef bir süre sonra şifaya muhtaç hale gelmeye başlıyor. Bizim frekansımız yüksek olacak ki; frekans sonrasında yapabileceğimiz işleri yapalım. Enerji tıbbında frekans olmazsa olmazlardandır. Diğer önemli olan konuda koruma konusudur. Eğer korumamız yoksa yine bizi bekleyen büyük tehlikeler vardır. Bize saldırılarda olumsuz etkileniriz. Olumsuz etkileniriz. Kör gözle savaşırız.”

ŞİFACILARIN DA KENDİSİNİ KORUMASI GEREKİR

“İşlerimizi yaparken negatif enerjilerle mücadele ederken korumasız olamayız” diyen Dr. Öcal, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Korumasız olduğumuzda etkileniriz. Bir süre şifa veremez oluruz. Şifa dağıtan güzel insanlar önemlidir. Şifacı çok değerlidir. Onun yok olmaması ve kendisi koruması gerekiyor ki; başka insanlara faydalı olmalıdır. İnsanlar korumayı yanlış biliyor. Dünyada da bu durum böyle. Enerji konusunda bazı bilgiler yanlıştır. Dünyada da ve ülkemizde de bu konuda hatalar vardır. Korumada hata yapılırsa verilen eğitimler boşa gider. Ortaya sonuç çıkmayan eğitim bir israftır. Kişilerin zamanları boşa gitmemelidir. Eğitimlerden sonuç alınması çok önemli. Doğru teknikleri, doğru şekilde öğrenmeliyiz. Bioenerjiye neden bioenerji artı dediğimizin sırrı buradadır. Bioenerjide de kişi vardır. Buna bioenerji uzmanı da deriz. Bioenerji uzmanı bilgi almıştır, öğrenmiştir. Dikkatli yapmak zorundadır. Bir kişidir. Çok dikkatli yapacaktır. Bioenerjide bir kişi bunu yapıyor, koruması varsa karşıdaki insana şifa verir. Ama koruması yoksa bu kişiyi de bekleyen tehlike vardır. Şifanın gerçek sahibi yüce yaratan Allah’tır. Şifa dilediğimizde bize yardım edenler eksiklerimizi tamamlayanlar, düzeltenler bunlar artıdır. Bunlar Allah dostlarıdır. Biz Allah dostlarının türbesini bu yüzden çok ziyaret ederiz. Onlar bizim yol arkadaşımızdır. Onlarla birlikte Allah’tan istiyoruz. Onların da Allah tarafından verilmiş ocaklıkları ve faziletleri vardır. Başlanan her şifa bu yüzden mucize sonuçlarla sonuçlanıyor.”

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

Kaynak:İbrahim Büyükeken

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum